Tutustu tapahtumaan

Rentohenkinen Tuusula MTB on koko perheen maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka kerää harrastajia aina ensikertalaisista lajin huippuihin saakka. Tapahtuman juuret ovat Korso 96 MTB tapahtumassa, jonka pohjalta Tuusula MTB jatkaa suurimmaksi osaksi samalla reitillä ja konseptilla. Tarjolla on Korso 96 MTB:stä tuttuun tapaan eri pituisia reittejä kaikenikäisille perheen pienimpiä unohtamatta. Tutustu vaihtoehtoihin Reitit-sivulla tai klikkaa itsesi suoraan mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta!

Kilpailukeskus

Kilpailutoimisto, tapahtumatori sekä lähtö- ja maalialue sijaitsevat Tuusulan Urheilupuistossa, Kilpailutie 14, 01430 Tuusula. Kilpailutoimisto on auki kilpailupäivänä 29.5.2022 klo 9:00-19:00. Pukeutumis- ja peseytymistilat sekä wc-tilat sijaitsevat Urheilupuiston jäähallirakennuksessa. Autojen pysäköintipaikat sijaitsevat Urheilupuiston parkkipaikoilla.

Aluekartta

Tuusula MTB aluekartta
Aluekartta 2021 (päivittyy lähempänä tapahtumaa)

Kilpailunumerot

Kilpailunumero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon niin, että se on hyvin luettavissa edestäpäin. Kilpailunumeroita ei tarvitse palauttaa.

Vakuutusturva

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Suosittelemme lunastamaan Suomen pyöräilyn Fillaripassin, jolla vakuutat itsesi pyöräilytapahtumiin, joissa ei vaadita kilpailulisenssiä. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus. Kilpailussa on käytettävä hyväksyttyä kypärää.