Ilmoittautumisen ehdot ja maksutavat

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu sisältää osallistumisoikeuden lisäksi kattavan huoltopalvelun reitin varrella ja maalissa, tulospalvelun, keittolounaan, pukeutumis- ja peseytymistilojen käytön sekä juomapullon.

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään tapahtuman järjestäjästä riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista eikä osallistumismaksua palauteta, vaan osallistumisoikeus siirretään automaattisesti vuodelle 2023

Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla, on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti.

Peruutukset ja siirrot

Haluatko vaihtaa sarjaa?

Sarjan korotukset ovat osallistumismaksun erotusta vastaan mahdollisia. Myös sarjan vaihdot alaspäin ovat mahdollisia, vaihdossa ei hyvitetä osanottomaksujen erotusta.

 • Kaiva esiin sähköpostitse saamasi tilausvahvistus ja sen mukana tullut henkilökohtainen linkki tietojen ylläpitoon. Voit tehdä muutoksia tietoihisi (sarjan vaihdot, seuran nimen vaihto jne.) tämän ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@tuusulamtb.fi.

Joudutko perumaan osallistumisesi?

 • Emme palauta osallistumismaksua.
 • Voit siirtää osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen. Kaiva esiin sähköpostitse saamasi tilausvahvistus ja sen mukana tullut henkilökohtainen linkki tietojen ylläpitoon. Laita täppä ”Siirrän tämän osallistumisoikeuteni..”. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@tuusulamtb.fi.
 • Vastaat siitä, että vahvistat osallistumisesi seuraavan vuoden tapahtumaan erikseen (tätä varten saat ennen seuraavan vuoden ilmoittautumisen avautumista ohjeistuksen).
 • Voit vaihtoehtoisesti siirtää osallistumisoikeuden toiselle (esimerkiksi myydä tai antaa kaverille). Päivitä tilallesi tulevan osallistujan tiedot järjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi itsepalvelulinkin kautta. Jos linkkisi on hukassa, pyydä uusi info@tuusulamtb.fi.

Maksutavat

1. Maksa osallistumismaksu ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Paytrail kattaa suomalaiset pankkien verkkomaksut sekä Visa/ Mastercard korttimaksut.

2. Maksa osallistumismaksu Smartum Saldo -verkkomaksulla, Smartum Pay -sovelluksella, Edenred-mobiilimaksulla, Eazybreak-mobiilimaksulla tai ePassin mobiilimaksulla. Mitkään paperiset setelit tai muut sähköiset saldot eivät ole tuettuja.

Huomaa nämä asiat

 • Liikuntaetu on henkilökohtainen. Et voi maksaa toisen nimiin osallistumista tai siirtää osallistumista toisen nimiin.
 • Voit maksaa liikuntaeduilla vain osallistumismaksun. Mahdolliset muut lisäpalvelut voit maksaa verkkomaksuna.
 • Älä lähetä matka ym. tietoja meille sähköpostitse. Kun olet saanut voucher-koodin, syötät osallistumistiedot normaalisti ilmoittautumislomakkeelle
  https://www.tuusulamtb.fi/ilmoittaudu/  ja maksat syöttämällä saamasi koodin kohtaan ”Voucher”.

Näin ilmoittaudut liikuntaedulla

Smartum Saldo -verkkomaksu / Smartum Pay -sovellus / Edenred-mobiilimaksu / Eazybreak-mobiilimaksu / ePassin mobiilimaksu:

 • Etsi maksukohteeksi ”Tuusula MTB”.
 • Suorita osallistumismaksu.
 • Lähetä kuitti/ kuvakaappaus kuitista osoitteeseen info@tuusulamtb.fi.
 • Saatuamme viestin, lähetämme sinulle vastauksena voucher-koodin.
 • Koodin saatuasi, mene ilmoittautumaan 
  https://www.tuusulamtb.fi/ilmoittaudu/.

3. Maksa osallistuminen kisatoimistossa. Emme hyväksy käteistä emmekä paperisia liikuntaetusetelietä. Vain korttimaksu ja sähköiset liikuntaedut Smartum Saldo -verkkomaksu / Smartum Pay -sovellus / Edenred-mobiilimaksu / Eazybreak-mobiilimaksu / ePassin mobiilimaksu. Varmista paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon osoitteessa 
https://www.tuusulamtb.fi/ilmoittaudu/.