Tutustu tapahtumaan

Rentohenkinen Tuusula MTB on koko perheen maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka kerää harrastajia aina ensikertalaisista lajin huippuihin saakka. Tapahtuman juuret ovat Korso 96 MTB tapahtumassa, jonka pohjalta Tuusula MTB jatkaa suurimmaksi osaksi samalla reitillä ja konseptilla. Tarjolla on Korso 96 MTB:stä tuttuun tapaan eri pituisia reittejä kaikenikäisille perheen pienimpiä unohtamatta. Tutustu vaihtoehtoihin Reitit-sivulla tai klikkaa itsesi suoraan mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta!

Tapahtuma kuuluu Suomen Pyöräilyn maraton cuppiin 68km luokan osalta.

Sarjat ja matkat

Maraton
MatkaSarjat
94 kmAvoin
68 kmN/M, N/M40, N/M50, N/M60 ja N/M E-MTB*
42 kmN/M, N/M U19 ja N/M E-MTB*

*Sähköavusteisen polkupyörän suurin teho saa olla enintään 250 W, avustuksen on kytkeydyttävä pois päältä kun nopeus saavuttaa 25 km/h, ja avustus saa toimia vain poljettaessa.

Nuoret U11 – U17
MatkatSarjat
22 kmM U17 (4 kierrosta)
16,5 kmN U17 ja M U15 (3 kierrosta)
11 kmN U15 ja M U13 (2 kierrosta)
5,5 kmN U13 ja N/M U11* (1 kierros)

Nuorten sarjat ovat ilmoitettu kansainvälisellä U-merkinnällä. Esimerkiksi U15 tarkoittaa kaikkia ketä ovat alle 15 vuotiaita tänä vuonna. Tarkemmat tiedot sarjoista, matkoista ja kilpailijoiden syntymävuosi rajoista löytyy täältä.

*Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi nuorimmille kuskeille. Saat huomioliivin kisakansliasta näyttämään, että et ole kilpailussa.

Mini maraton

3×500 m, joka on tarkoitettu alle 9 vuotiaille. Reitti kiertää aivan kilpailukeskuksen läheisyydessä. Vanhemmat ovat tervetulleita saattajiksi pienimmille, pyörällä tai vaikka juosten.

Kilpailukeskus

Kilpailutoimisto, tapahtumatori sekä lähtö- ja maalialue sijaitsevat Tuusulan Urheilupuistossa, Kilpailutie 14, 01430 Tuusula. Kilpailutoimisto on auki kilpailupäivänä 26.5.2024 klo 9:00-18:00. Pukeutumis- ja peseytymistilat sekä wc-tilat sijaitsevat Urheilupuiston jäähallirakennuksessa. Autojen pysäköintipaikat sijaitsevat Urheilupuiston parkkipaikoilla.

Aluekartta

Aluekartta

Kilpailunumerot

Kilpailunumero kiinnitetään pyörän ohjaustankoon niin, että se on hyvin luettavissa edestäpäin. Kilpailunumeroita ei tarvitse palauttaa.

Vakuutusturva

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuja osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Suosittelemme lunastamaan Suomen pyöräilyn Fillaripassin, jolla vakuutat itsesi pyöräilytapahtumiin, joissa ei vaadita kilpailulisenssiä. Tapahtuman järjestäjällä on vastuuvakuutus. Kilpailussa on käytettävä CE hyväksyttyä kypärää.

Osallistuminen sisältää

  • Ajanoton
  • Juoma- ja ravintohuoltopisteet reitin varrella
  • Keittolounas maalissa (liha ja kasvis vaihtoehto)
  • Pukeutumis- ja peseytymistilojen käyttö
  • Pyöränpesumahdollisuuden
  • Luokkien 3 nopeinta palkitaan mitalilla ja tavarapalkinnoilla
  • Kaikki junnut palkitaan
  • Tuusula MTB Juomapullo